Facebook-groep: Aviation tractor drivers:

Ik heb zelf een facebook-groep aangemaakt genaamd: "Aviation tractor drivers" met als info: "This is a group for tractor drivers of all airports around the world, military or civilian. Interested parties are also welcome". Misschien dat er animo voor is onder bijv. de (ex-)trekkerchauffeurs van de Koninklijke Luchtmacht die wel of niet afkomstig zijn van de LIMOS te Nijmegen. Het is voor mij uitproberen van het beheren van een facebook-groep en voor mij is dat voor vliegtuigtrekkerschauffeurs omdat dat mijn werk was als dienstplichtig soldaat bij de Koninklijke Luchtmacht op vliegbasis Leeuwarden. Ik heb daar de tijd van mijn leven gehad en had daar een hele grote verantwoordelijkheid om daar voor miljoenen achter de trekker te hebben.

Foto is afkomstig van: Con van Veen.

Voor degene die een facebook-account hebben en graag lid willen worden van deze groep kunnen op de onderstaande link drukken en dan aanmelden: 

 

https://www.facebook.com/groups/2329292837139765?group_view_referrer=profile_browser

 

Hieronder staan berichten die ik gezet heb op de Facebookgroep: "Aviation Tractor Drivers".

 

My thanks to Red Bone from the Poderío Bélico group for the image. It's "Preparations" by digital artist Piotr Forkasiewicz.

 

Cletrac tractor in Victory Museum in Grootegast.

 

Clarktor 6 Aircraft tug 1943 in Victory Museum in Grootegast.

 

Foxtrot dispersal at RAF Scampton. Photo: Mick Hibbert.